ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Киноата в съвременната кухня

Киноата в съвременната кухня

Срещаме я навсякъде. Освен на трапезата, се промъква в приятелски разговори от типа „какво да сготвя днес“… Какво я прави толкова популярна? За да разберете, трябва да опитате - направете си салата, добавете я към предястие и ще разберете защо си е заслужила мястото в съвременната кухня.

Киноата се смята за една от най-старите житни култури, въпреки че южноамериканското растение е всъщност роднина на спанака. Народът на древните инки отдавна е признал ценните й качества и за тях киноата била основна храна.

Днес съвременните технологии доказват, че са били съвършено прави: малките сферички съдържат големи количества висококачествен протеин и всички важни за организма аминокиселини.

Сега, когато знаете истината за киноата, време е да си изберете някое от нашите предложения.