ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

СПЕЦИАЛНО ЗА МЕСОТО

пилешко месо
Крилца

Подходящи са за печене на скара, във фурна, паниране. Преди да ги приготвите ги мариновайте по желание. Необходимо им е от 10- 20 минути за термична обработка в зависимост от това как се приготвя.

свинско месо
агнешко месо
телешко месо
Крилца

Подходящи са за печене на скара, във фурна, паниране. Преди да ги приготвите ги мариновайте по желание. Необходимо им е от 10- 20 минути за термична обработка в зависимост от това как се приготвя.

КРИЛЦА Бяло месо ( гърди ) БУТЧЕ-БЕДРО ГРЪБНАК БУТ ДЖОЛАНИ ДЖОЛАНИ КОРЕМНА ЧАСТ И РЕБРА СВИНСКИ КОТЛЕТ СВИНСКО ФИЛЕ СВИНСКА ПЛЕШКА СВИНСКИ ВРАТ БУТ ДЖОЛАНИ ДЖОЛАНИ КОРЕМНА ЧАСТ И РЕБРА KOTЛET И ФИЛЕ ПЛЕШКА И ВРАТ БУТ ДЖОЛАН ( ПРЕДЕН И ЗАДЕН) ДЖОЛАН ( ПРЕДЕН И ЗАДЕН) КОРЕМНА ЧАСТ РЕБРА  И ГЪРДИ KOTЛET ФИЛЕ TEЛЕШКА ПЛЕШКА ТЕЛЕШКИ ВРАТ