ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Дори класиката си има своите тънкости! Разкриваме ги стъпка по стъпка в тази рецепта за пържени тиквички с млечен сос.
Приготвяме тези ароматни малки банички с бутертесто, не ги пържим, а ги печем. Гарнираме ги с чътни и ги поднасяме като предястие, обяд или вечеря.
Стават бързо и могат да се превърнат в любими както за възрастните, така и за децата. В кошнички от бутертесто слагаме плънка от спанак, сирене и каперси.
Придружаваме рецептата с полезен съвет - за да изпържите яйцата по-добре, може леко да наклоните тигана, да загребете от олиото с лъжица и да го изсипете върху тях.
Само 20 минути ви делят от ароматно и вкусно ястие! Не забравяйте да разбърквате ориза и зеленчуците през времето, в което ги готвите, за да не прегорят.