ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Приготвме любимите на мнозина лозови сармички с вкусна безмесна плънка, към която освен традиционния ориз, добавяме сирене, яйца и пресен лук.
Любимите безмесни кюфтета стават още по-вкусни с ароматно сирене. Може да замените халумито с твърд кашкавал, скаморца или обикновено сирене.
Пъстри безмесни кюфтета, приготвени от спанак и коприва, които ще станат леко пикантни, ако ги поръсите с лют червен пипер.
Към карфиола за тези безмесни кюфтета добавяме и сирене. На финала ги сервираме с подходящ доматен сос.
Безмесна рецепта с богата палитра от подбрани аромати, които взаимно се допълват. Така постигаме онзи хармоничен вкус, който няма да забравите дълго време, след като сте опитали ястието.