ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Искате нещо бързо за обяд или вечеря? Това е вашата рецепта – вкусовете са традиционни и любими – гаранция, че ще го хареса цялото семейство.
Всеки си има своята дълбоко пазена, предавана от поколения рецепта. Тайната тук е в продуктите – бисерен ориз, запържени зеленчуци, сред които праз, целина и ароматни подправки. Тези сарми са без месо – подходящи са както за вегетарианци, така и за постещи.
Този път пълним сушените чушки с изкушаваща плънка от булгур, домати и маслини. Придаваме им свеж аромат с пресни магданоз и копър. Дори да ви изглеждат по-нетрадиционни – предизвикателството си заслужава, защото вкусът е ненадминат.
Само с 5 продукта постигаме невероятен ефект – сезонно ястие с карфиол, сметана и чесън. Подправяме със стрък розмарин и резултатите не закъсняват.
В тази рецепта завиваме хрупкави, златисти гнезда от бутертесто. В тях поставяме плънка от спанак и обилно гарнираме с ароматна горгонзола. Трябва ви още щипка сусам за поръсване, голямо желание за нещо вкусно и приятна компания, с която да го споделите.
Ако се чудите каква е допирната точка между апетитно и полезно – тази рецепта е верният отговор. Придаваме цвят на ястието с коприва и моркови. Резултатът е пъстър, вкусен и подходящ за вегетарианци.