Поредното кулинарно пътешествие в света на вкусната храна - открийте защо са толкова популярни във Финландия.
Освен с кисело зеле, баница може да се направи и с прясно. Става не по-малко вкусна, заслужава си да опитате - просто следвайте стъпките на нашата рецапта.
Очаква ви плънка от кайма и сварени яйца, грижливо пакетирана в хрупкав хляб. Ефектна и различна рецепта!
В хрупкава тестена купичка слагаме изкушаващо вкусна плънка от спанак, шунка, ароматно сирене и сушени домати.
Очакват ви хрупкави банички с плънка от сирене и сезонни листни зеленчуци. Използвайте каквото имате под ръка – спанак, лапад или коприва.
Стъпка по стъпка ще ви покажем как да си приготвите истинска кулинарна класика за Великден.
Ако сте сред ценителите на хубавото вино и разполагате с бутилка „Розе“ наблизо, това домашно мезе чудесно ще пасне към нея.
В малко тестено джобче скриваме плънка от кайма и ароматни подправки.
Каним ви да отплувате на пътешествие в света на вкусната храна! Пълним лодките с безместна плънка от сушени домати, чушки и сирене.