ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Въпреки че изглежда семпло ястие, и тук си има тънкости, които стъпка по стъпка ще разкрием пред вас. Заслужава си да отделите време и да го приготвите, защото в киш „Лорен“ са скрити основни елементи от френската класическа кухня.
Отдайте се на желанието за нещо традиционно, типично нашенско. С този клин ще усетите духа на Родопите и ще се потопите неповторимата атмосфера на родната кухня.
За обяд, вечеря или по всяко време на деня, когато ви се иска нещо вкусно за похапване – когато и да поднесете този ароматен кекс, няма да сбъркате.
Пищна, ароматна, изненадваща на вкус. В точени кори завиваме плънка от тиква, стафиди и орехи, обилно подправена с джинджифил, канела и индийско орехче. Накрая правим и заливка.
Всеки си има фаворит сред необятния свят на италианската кухня! Тя става световноизвестна и разпознаваема до голяма степен благодарение на семплото приготвяне и използването на качествени сезонни продукти. Това се случва и в тази рецепта за фокача.
Добрият приятел на храната, приготвена на скара, се казва пърленка. Запретваме ръкави и замесваме тесто. Поръсваме с настъргани кашкавал и сирене, завиваме и разточваме...
Към друсан кебап, самостоятелно или към скара, както и да решите да консумирате тези чеснови питки – няма да сбъркате. Запретнете ръкави, сложете престилките и замесвайте! Уверяваме ви, че ароматът на домашно приготвен хляб ще събере всички в кухнята.
Вместо пица приготвяме тарт. И вместо класическо тесто използваме бутер. Става бързо, а доматите си партнират прекрасно с малко чесън и мащерка.