КАТЕГОРИЯ
ДА ЗАМЕСИМ
ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
ТРУДНОСТ
1. Всички продукти за тестото се разбиват с телена бъркалка, като накрая се прибавя половината разтопеното краве масло. Сместа се разделя на две части и всяка се разпределя в тава, върху пергаментова хартия. Палачинките се пекат 10–15 минути в загрята на 200 °С фурна. Охлаждат се.
2. Червените чушки се нарязват на дребно и се запържват в маслиновото и останалото краве масло, на умерена температура за около 10 минути. Съдът се сваля от огъня и се слага нарязаният на ситно пресен лук. Подправя се със сол и черен пипер.
3. Сиренето се разбива в блендер, заедно с магданоза, босилека, хряна и заквасената сметана, докато се получи гладка смес. Тиквичките се нарязват на дълги, тънки ленти и се запичат за кратко на грил тиган.
4. Готовите палачинки се намазват със сместа от сирене, отгоре се подреждат тиквичките и върху тях чушките. Навиват се стегнати рула и се оставят в хладилник за 1 час. После се нарязват и се подреждат в чиния.