ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Неповторимият вкус се дължи на хрупкавите орехи пекан от една страна и майсторски подбраните подправки от друга. Семената от чия са финалният щрих.
Доброто настроение е гарантирано с този шедьовър на италианската кухня! Той е точно толкова изискан, колкото изглежда. Можете да го сервирате в красиви стъклени чаши.
И най-обикновения ден може да се превърне в истински празник, ако отделите време и приготвите торта. Нека този път да бъде по нашата рецепта!
Истински кулинарен подарък за любим човек! Отделете време, за да демонстрирате лично отношение, любов и благодарност към любимите си хора.
Този пудинг е истинско приключение в света на ароматните подправки! Впуснете се смело, за да откриете как продуктите от ежедневието се превръщат в нещо различно.
Перфектният десерт за всички любители на шоколадовите изкушения. Ако го поднесете под формата на малки елхички, се превръща в прекрасен празничен подарък!
Всеки повод е подходящ да превърнете обикновения делник в истински празник! За тази се доверяваме на комбинацията от кестени и шоколад.
Лесен и вкусен домашен сладкиш, който можете да приготвите с подходящи за сезона плодове. Вижте нашия вариант с малини!