ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Чудесна алтернатива на класическата майонеза. Хармонира прекрасно както със зеленчуци, нарязани на пръчици, така и с вкусни брускети. Изборът е ваш.
Какви са кулинарните тънкости при приготвянето на сладко от сини сливи ще видите тук.
Добре е винаги да имате под ръка от това ароматно масло, с което и най-обикновените препечени филийки се превръщат в неустоимо изкушение.
Кой не обича бухтички? Тези са с тиква и ароматни подправки. Перфектната закуска за уикенда.
За да приготвите това месно изкушение, не се нуждаете от много време. Бургерите стават бързо, независимо дали ще използвате специална преса за оформяне с плънка, или ще ги правите на ръка.
Този път мармаладът ще е от лук. С него гарнираме малки, симпатични хапки и единственото, което ви остава, е да поканите гости. Споделете удоволствието с тях.
Пошираните яйца са в основата на тази рецепта. Тук ви предлагаме да си направите и истински сос „Холандез“ към тях. Гарнираме с бекон и ги сервираме върху половинки хрупкави питки.
За истинските ценители, които обичат ледените удоволствия, няма сезони! Те винаги имат сладолед във фризера си. Този е домашно приготвен, плодов и много ароматен. Приготвя се буквално за 10 минути, остава само да го охладите и да му се насладите.