ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ДРУГИ СПЕЦИАЛИТЕТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Земел с хрупкав бекон и пресни домати

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • земел - 4 броя
  • бекон на ленти - 200 г
  • домати - 2 броя
  • бейби спанак - 50 г
  • крем сирене - 200 г
  • краве масло - 50 г
  • чесън - 1 скилидка

1. Беконът се подрежда в тава върху пергаментова хартия и се пече в загрята на 160 °С фурна с вентилатор, докато стане златист и хрупкав – около 20 минути. След това се охлажда и се премества върху хартия, за да се отцеди от излишната мазнина.

2. Доматите се нарязват на шайби.

3. Земелите се разрязват на две, всяка половина се намазва с масло и се запича на грил тиган до получаване на апетитен загар.

4. Докато са топли, се натриват леко със скилидка чесън. Върху долната половина се намазва крем сирене, подрежда се бекон, отгоре се слагат спанак и резени домат и се покрива с капаче от хляб.

Бекон слайс BILLA
Бекон слайс BILLA
Бекон BILLA
Бекон BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA