ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ДРУГИ СПЕЦИАЛИТЕТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Рибен пастет

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • консерва риба тон (филе) - 200 г
  • отцеден нахут - 75 г
  • майонеза - 50 г
  • заквасена сметана - 30 г
  • краве масло - 30 г
  • каперси - 1 ч. л.
  • лимонов сок - 1 ч. л.
  • коняк - 1 с. л.
  • наситнен магданоз - 1 с. л.

1. Добре отцедените риба и нахут, майонезата, заквасената сметана, размекнатото масло, каперсите, лимоновият сок и конякът се смилат в блендер до получване на пастет. Подправя се с магданоза, сол и черен пипер.

2. Пастетът се сервира с препечен хляб.

3. Преди поднасяне се съхранява в хладилник в купа, покрита с фолио за свежо съхранение.

Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон филе BILLA Premium
Риба тон филе BILLA Premium
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA