ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ДРУГИ СПЕЦИАЛИТЕТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Сандвич на етажи

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • крем сирене - 50 г
  • сирене „Рикота” - 50 г
  • краставици - 100 г
  • пуешка шунка - 150 г
  • репички - 80 г
  • хрупкави листа маруля - 4 броя
  • филии хляб за тостер (15x15 см) - 6 броя
  • наситнен див лук - 1 с. л.

1. Сиренето за мазане се разбърква с рикотата и дивия лук и сместа се намазва върху филиите. Слагат се една върху друга и се изрязва кората.

2. Краставиците и репичките се нарязват на тънко. Половината от нарязаните зеленчуци се слагат върху две филии и се поставя половината от шунката. Слага се листо маруля и се покрива с филия.

3. Същото се прави с останалите продукти, като последната филия се слага с намазаната със сирене страна надолу. Слагат се клечки за зъби в срещуположните краища на сандвича и се разрязва по диагонал. Поднасят се веднага.

Деликатес с пуешко слайс BILLA
Деликатес с пуешко слайс BILLA
Хляб с лимец BILLA BRAND
Хляб с лимец BILLA BRAND
Пълнозърнест тостерен хляб BILLA BRAND
Пълнозърнест тостерен хляб BILLA BRAND
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium