ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ДРУГИ СПЕЦИАЛИТЕТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Тортиля с риба тон, царевица и репички

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • тортили - 4 броя
  • консерва риба тон - 200 г
  • царевица от консерва - 150 г
  • маруля - 60 г
  • репички - 20 г
  • майонеза - 70 г
  • крем сирене - 40 г

1. Крем сиренето се смесва с 40 г майонеза, чесън и сол. Отделят се 4 листа от марулята, като бялата част към стъблото се изрязва. Рибата се отцежда добре, а репичките се нарязват на дребно.

2. В подходяща купа се слагат рибата, царевицата и репичките, прибавя се майонезата с крем сирене и всичко се разбърква добре.

3. Питките се намазват с останалата майонеза, върху всяка се слага по един лист маруля, отгоре се разпределя от сместа с рибата. Питката се завива и се сервира.

Майонеза BILLA
Майонеза BILLA
Царевица BILLA
Царевица BILLA
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон филе BILLA Premium
Риба тон филе BILLA Premium