ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Друг поглед към традиционната кухня - завиваме сарми от свинско месо с плънка от ориз и ги разполагаме върху канапе от кисело зеле.
Има много рецепти за свински джолан, но тази залага на печеливша комбинация от подправки, с които се пече месото. Можете да го гарнирате с печени зеленчуци.
Няма как да подминете равнодушно тази рецепта, защото комбинацията от пиле, сметана, гъби и кисели краставички е направо великолепна!
Класическа италианска рецепта, която приготвяме с ориз "Арборио", рибно филе, опашки от скариди и черни миди.
Интересно предложение, което събира продукти като пиле, консервиран боб и маруля. Накрая поръсваме с настъргано сирене и сервираме с хрупкав чипс.
Защо този път гювечът да не бъде с риба? Избираме пъстърва и разчитаме на свежите зеленчуци, за да получим класичско ястие с вълшебен вкус.