ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
В изтънени парчета свинско месо грижливо завиваме разноцветни чушки. Овкусяваме с подходящи подправки и добавяме пикантност с щипка стрити люти чушлета.
Чудите се ли се какво се крие зад това заглавие? Вдигаме завесата и разкриваме тайната - един от най-апетитните начини за приготвяне на пиле с класически родни продукти.
Време е да запалим барбекюто! Заложете на тези крехки ребра, овкусени със суха марината и поднесени с барбекю сос.
Винаги е добра идея да посегнем към морските дарове! Тук към комбинацията от миди и скариди добавяме пресни домати и бяло вино.
Защо да изберете тази рецепта за печена скумрия? Става бързо, приготвя се лесно, а чери доматите и нежните листенца пресен босилек правят визията повече от актуална.
Хрупкави, ароматни и вкусни - така определяме тези пилешки бутчета. Вместо пържени, този път ги сервираме майсторски опечени на подходяща температура.
Ако ви трябва екзотично ястие, с което да приковете вниманието на всички присъстващи – тази рецепта е точно за вас. Сервираме ароматен пържен ориз в купа от ананас. Заслужава си да опитате – ще оберете овациите на цялата компания!
От съкровищницата на средиземноморската кухня ви представяме лаврак, поръсен със зелени маслини, запечен върху ароматни зеленчуци.
Екзотична индийска рецепта, която ще внесе неповторим аромат на трапезата ви. Опитайте нещо различно!