ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Приготвянето на ризото си има своите тънкости. Вижте как да постигнете вълшебен вкус с типичен морски аромат на скариди.
Иска ви се нещо забавно за подхапване? Това е вашата рецепта! Приготвяме байганетите със скумрия и картофи. Панировката ги прави наистина изкушаващи.
Свързваме мидите с морски вкусове и аромати! Предлагаме ви класическа комбинация от миди с ориз, овкусени с бяло вино, джоджен и пресен лук.
Истинските любители на кюфтенца ще останат изненадани колко вкусни стават, когато към каймата се добави ароматно брашно от манатарки! Този път не пържим кюфтетата, а ги печем във фурната.
Време е да се насладим на кулинарно пътешествие в света на японската кухня. Стъпка по стъпка ви показваме как да си приготвите суши със зеленчуци и сьомга.
Къде се крие тайната на тези уникални, ароматни телешки ребра? Разкриваме я в три стъпки – първо се сваряват, после се мариноват, а накрая равномерно се изпичат на силно загрята скара.
Не сме забравили да мариноваме месото с ароматна марината и да сервираме с подходящ сос на млечна основа.
Морските дарове винаги са добра идея. Поканете лятото на трапезата си под формата на вкусни миди с вино и масло.
С много старание и търпение филетираме рибата и пълним филетата с вкусен микс и запичаме с бира. Сервираме с ароматна маслинова паста.