ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ОСНОВНИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Агнешки шишчета

ПРОДУКТИ

(3 порции)
  • агнешко месо от бут - 500 г
  • чесън - 2 скилидки
  • лук - 1 глава
  • маслиново масло - 2 с. л.

1. Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, черен пипер, маслиново масло, с нарязан на ситно чесън и лук – на ивички. Покрива се със стреч фолио и се оставя да престои 2 часа и 30 минути в хладилник.

2. След това се нанизва на шишчета, поръсва се с пушен пипер и се пече на сух тиган с незалепващо покритие.

Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium