ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ОСНОВНИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Котлети на фурна с домати и кашкавал

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • свински котлети - 8 броя
  • наситнен копър - 1 с. л.
  • чесън - 2 скилидки
  • олио - 3 с. л.
  • домати - 3 броя
  • настърган твърд кашкавал - 150 г
  • наситнен магданоз - 1 с. л.
  • яйца - 2 броя

1. Котлетите се начукват и се поръсват със сол и черен пипер.

2. Запържват се в загрятата мазнина и се поставят в тава, покрита с алуминиево фолио.

3. Доматите се режат на филийки и се подреждат върху котлетите.

4. Яйцата се разбиват и към тях се добавят сол, черен пипер, наситненият чесън, магданозът, копърът и кашкавалът.

5. Доматите се заливат със сместа и ястието се пече в загрята на 200°С фурна, колкото да се разтопи сиренето, но да не се препече.

6. Сервира се, докато е топло, със свежа салата по избор.

Слънчогледово олио BILLA
Слънчогледово олио BILLA
Кашкавал от краве мляко BILLA
Кашкавал от краве мляко BILLA
Яйца BILLA
Яйца BILLA
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium