ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ОСНОВНИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Рула от свинско бонфиле

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • свинско бонфиле - 600 г
  • чушки с различен цвят - 3 броя
  • чесън - 1 скилидка
  • сухи люти чушки - 0.25 ч. л.
  • риган - 0.5 ч. л.
  • маслиново масло - 30 мл
  • балсамов оцет - 20 мл

1. Чушките се режат на ивички, а чесънът се накълцва. Запържват се в маслиновото масло, докато омекнат леко. Прибавят се стритите люти чушлета, риганът, балсамовият оцет, сол и черен пипер. Разбърква се и съдът се дърпа от котлона. Оставят се да се охладят.

2. Месото се почиства от ципите и се нарязва на тънки парчета по диагонал. Начуква се и се овкусява със сол и черен пипер. Във всяко парче месо се слага по малко от зеленчуковата плънка.

3. Навиват се стегнати рула, които се фиксират с клечки за зъби. Намазват се с маслиново масло и се пекат от всички страни върху силно загрят грил. Клечките се изваждат. Рулата се поднасят топли с гарнитура по избор.

Балсамов оцет Модена BILLA Premium
Балсамов оцет Модена BILLA Premium
Балсамов оцет от Модена BILLA
Балсамов оцет от Модена BILLA
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium