ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Истинските ценители на пастата ще останат изненадани от тази рецепта. Разнообразни продукти са комбинирани по интересен начин, а акцентът от хрупкав лук прави рецептата запомняща се.
Този път комбинираме пастата не само с месо – добавяме и боб, а за финал обилно поръсваме с настъргана гауда. На всяка цена трябва да опитате!
Фетучините тук са в компанията на тиква, аспержи и бекон, който успешно бихте могли да заместите и с пушена сьомга.
Едва ли има човек, който да няма любим специалитет от италианската кухня. Дори и да имате, опитайте тези спагети с риба тон. Към тях добавяме гъби, маслини и каперси, за да получим симфония от средиземноморски вкусове.
Някои вкусове са просто незаменими, ако са постигнати в домашна обстановка. Когато разполагате с достатъчно време, сложете престилката и запретнете ръкави.
Тук ролята на карфиола е леко нестандартна – вместо салата или туршия, с него приготвяме сос за спагети. Добавяме сметана и обилно гарнираме с топено сирене и сирене „Пармезан“. Вкусно е, опитайте и вие!
За всички почитатели на италианската кухня – ето нещо, което си заслужава да опитате! Домашни равиоли с плънка от кайма, поднесени с доматен сос и поръсени обилно с ароматите на Средиземноморието – босилек и риган.