ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Фетучините тук са в компанията на тиква, аспержи и бекон, който успешно бихте могли да заместите и с пушена сьомга.
Едва ли има човек, който да няма любим специалитет от италианската кухня. Дори и да имате, опитайте тези спагети с риба тон. Към тях добавяме гъби, маслини и каперси, за да получим симфония от средиземноморски вкусове.
Някои вкусове са просто незаменими, ако са постигнати в домашна обстановка. Когато разполагате с достатъчно време, сложете престилката и запретнете ръкави.
Тук ролята на карфиола е леко нестандартна – вместо салата или туршия, с него приготвяме сос за спагети. Добавяме сметана и обилно гарнираме с топено сирене и сирене „Пармезан“. Вкусно е, опитайте и вие!
За всички почитатели на италианската кухня – ето нещо, което си заслужава да опитате! Домашни равиоли с плънка от кайма, поднесени с доматен сос и поръсени обилно с ароматите на Средиземноморието – босилек и риган.
Има толкова много видове паста, че дори самите италианци не ги знаят всички. Приготвена по различни начини, подправена с онези великолепни средиземноморски вкусове, на които просто не можем да се наситим, как да й устои човек?
Превърнете готвенето в емоционално приключение в света на италианската кухня. Приготвяме пастицио с кайма, доматен сос и букет от подправки. Редуваме със сос „Бешамел“ и накрая запичаме цялото ястие с кашкавал.