ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Винаги е добра идея да си направим хрупкави брускети! Можете да гарнирате препечените филийки с много неща, но комбинацията от добре овкусено и леко пикантно авокадо и котидж сирене наистина си заслужава.
Ароматни и атрактивни! Ако все пак решите да ги изпържите, трябва да ги отцедите от излишната мазнина и да ги поръсите с подправката, докато са още топли.
Винаги е добра идея да имате под ръка в хладилника "нещо за намазване". Тази тепенада чудесно си партнира с топъл земел!
Мариноваме два вида сирене с ароматни подправки, за да получим перфектното предястие за ценителите на кулинарни предизвикателства.
Когато ви изненадат неочаквани гости - изненадайте ги и вие с нещо различно и вкусно като глазирано чоризо с мед, чесън и два вида оцет.
Експлозия от вкусове ви очакват с тази рецепта. Пълним гъбите със сирена и бекон, след което внимателно ги запичаме.
Брускетите винаги са добро решение за парти или за предястие в семейна обстановка! Този път ги приготвяме с печено телешко месо, маринован червен лук и рукола.