ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Печурките са пълни с различни вкуснотии, но не спираме дотук. Завиваме ги плътно с ароматен бекон. Вижте как…
Върху хрупкава кора от бутертесто подреждаме круши, които обилно поръсваме с горгонзола. Така се ражда истинска кулинарна експлозия от вкусове и аромати.
За всяко питие си има подходящо мезе. Колко да бъдат люти чушките – решавате вие. А за да ги превърнете в нещо неповторимо – просто ги завийте в ленти ароматен бекон.
Очаква ви нещо постно! Толкова е вкусно, че вместо разядка, може да се превърне в основно ястие, защото няма да успеете да се спрете, докато не изядете всичко.
Закачливи, интересни, леки и вкусни – тези хапки са подходящо допълнение за всеки повод! Предразполагат към непринудени разговори и приятни изживявания.
Палачинки, приготвени по този начин, са най-вкусни, когато се сервират залети със заквасена сметана и поръсени със ситно нарязан див или пресен лук.
Суфле може да се приготви дори с риба. Избираме филета от бяла риба, комбинираме ги с картофи, лук, чесън и сметана. Лимоновият сок се допълва с останалите аромати, за да превърне едно обикновено на пръв поглед суфле в кулинарно предизвикателство!
Прекрасно мезе за весела и шумна компания. Виното се лее, наздравиците зачестяват, а около това паприковано с букет от пъстри подправки месо се водят приятни разговори. Времето минава неусетно...
Слагаме парче карамелизирана ябълка на върха на изискани хапки с пастет от пилешки дробчета. За да ги приготвите, ви трябват още малко бекон, чесън, лук и амарето.