ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Мариноваме два вида сирене с ароматни подправки, за да получим перфектното предястие за ценителите на кулинарни предизвикателства.
Когато ви изненадат неочаквани гости - изненадайте ги и вие с нещо различно и вкусно като глазирано чоризо с мед, чесън и два вида оцет.
Експлозия от вкусове ви очакват с тази рецепта. Пълним гъбите със сирена и бекон, след което внимателно ги запичаме.
Брускетите винаги са добро решение за парти или за предястие в семейна обстановка! Този път ги приготвяме с печено телешко месо, маринован червен лук и рукола.
Искате хрупкаво, вкусно и впечатляващо предястие? Няма да сгрешите, ако се спрете на тази изпитана рецепта. Към рулцата предлагаме и сметаново-майонезен сос.
Бирата и морковите чудесно си партнират! Запичаме ги с дресинг от маслиново масло, балсамов оцет, кимион и малко чесън, за да получим оригинално предястие.
Лято върху препечена филийка - чудесен начин да уловите невероятните вкусове на зрели градински домати, пресен босилек, чесън и маслиново масло.