ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ПРЕДЯСТИЯ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Брускети с авокадо и котидж сирене

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • филии хляб - 12 броя
  • чесън - 2 скилидки
  • авокадо - 4 броя
  • червен лук - 1 глава
  • лайм - 1 брой
  • магданоз - 4 стръка
  • зелена люта чушка - 1 брой
  • котидж сирене - 150 г

1. Филийките се намазват с маслиново масло от двете страни. Запичат се загрят тиган от двете страни до приятен златист загар. Натриват се с едната скилидка чесън.

2. Почистеното авокадо се слага в купа, леко се смачква и се прибавят нарязаните червен лук, магданоз, люта чушка, останалият ситно нарязан чесън, сокът и настърганата кора от лайма, сол и черен пипер.

3. Всичко се разбърква добре и се разпределя върху брускетите. Отгоре се поставя от сиренето, поръсва се с маслиново масло и сол на вкус, и се сервира.