ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ПРЕДЯСТИЯ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Пълнени печурки в бекон

ПРОДУКТИ

(2 порции)
  • големи печурки - 10 броя
  • сирене „Моцарела“ - 125 г
  • сушени домати в олио (или песто от сушени домати) - 5 броя
  • наситнен магданоз - 1 с. л.
  • пресен лук - 3 броя
  • пресен босилек - 3 стръка
  • краве масло - 1 ч. л.
  • настъргано сирене „Грана падано” - 1 с. л.
  • тънки резени бекон - 10 броя

1. Гъбите се почистват, обелват се, а пънчетата се отстраняват.

2. Шапките се пълнят със смес от моцарела, ситно нарязани сушени домати, билки, пера пресенлук, масло и настъргано сирене „Грана падано”.

3. Увиват се в бекон, който се закрепва с клечки за зъби, и се подреждат в тава, покрита с пергаментова хартия.

4. Пекат се в загрята на 200°С фурна около 15 минути.

Бекон слайс BILLA
Бекон слайс BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Полусушени домати BILLA Premium
Полусушени домати BILLA Premium
Пармиджано реджано BILLA Premium
Пармиджано реджано BILLA Premium