ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ПРЕДЯСТИЯ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Пъпеш с прошуто

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • пъпеш - 1 брой
  • прошуто - 200 г
  • наситнен риган - 1 с. л.
  • лимонов босилек - 1 с. л.
  • маслини (без костилки) - 150 г
  • френско грозде - 150 г
  • студено пресовано маслиново масло - 2 с. л.

1. Пъпешът се почиства и се охлажда добре.

2. След това се нарязва на тънки резени, подрежда се в чиния и се връща в хладилника за един час.

3. Към охладения пъпеш се прибавят тънки резени прошуто, подправя се обилно с черен пипер, поръсва се със студено пресовано маслиново масло, риган и босилек. Сервира се с маслини и френско грозде.

Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium