ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

ПРЕДЯСТИЯ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Тапенада с пармезан

ПРОДУКТИ

(8 порции)
  • маслини „Каламата“ - 400 г
  • солена аншоа - 6 броя
  • чесън - 1 скилидка
  • каперси - 1 с. л.
  • сирене „Пармезан“ - 20 г
  • сушени домати в маслиново масло - 4 броя
  • маслиново масло - 50 мл
  • риган - 1 ч. л.
  • земел - 4 броя

1. Пармезанът се настъргва, а чесънът се обелва.

2. Маслините (без костилки), аншоата, чесънът, каперсите, доматите, настърганият пармезан и риганът се смилат с маслиновото масло.

3. Готовата паста се съхранява в буркан в хладилник.

Полусушени домати BILLA Premium
Полусушени домати BILLA Premium
Каперси BILLA
Каперси BILLA
Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Пармиджано реджано BILLA Premium
Пармиджано реджано BILLA Premium