ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Комбинираме любими продукти като авокадо, риба тон и маслини и подправяме с класически дресинг от маслиново масло и оцет. Резултатът ще надмине очакванията ви!
Грейпфрутите чудесно се допълват с руколата и авокадото. Отгоре, за повече разкош, можете да поръсите и с кедрови ядки или натрошени бадеми.
Ако още не сте опитвали да комбинирате боб с нахут -направете го. Към тях добавяме и подходящи подправки, за да постигнем неподозирано вкусен резултат.
Лесна зимна салата – звучи прекрасно. Трябват ви няколко подбрани продукта – рукола, червени боровинки, печени орехи. Овкусяваме с подходящ дресинг от маслиново масло и горчица.
Когато ни е студено, отдаваме кулинарните си предпочитания на нещо топло. Сменете супата с топла салата – приготвяме я от овкусени с различни подправки моркови, придаваме пикантност с люта чушка и забавен хрупкав елемент с белени фъстъци.
Провокираме въображението ви със салата от карфиол, който стриваме, докато се получат зърна с големината на ориз. Добавяме наситнени зеленчуци и подправяме с лимон и лайм. Ако не сте опитвали нещо подобно, сега е моментът.