ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

САЛАТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Пролетна зелена салата с ябълки, орехи и овче сирене

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • салатен микс - 500 г
  • червена ябълка - 1 брой
  • нарязани орехи - 0.5 ч. ч.
  • овче сирене - 0.5 ч. ч.
  • сушени боровинки - 1 шепа
  • ябълков оцет - 1 с. л.
  • ябълков сок - 1 с. л.
  • маслиново масло - 5 с. л.

1. Ябълката се почиства и се реже на фини резени.

2. Салатата, орехите, ябълката и боровинките се разбъркват в голяма купа. Дресингът се подготвя и салатата се подправя.

3.Поръсва се с натрошено сирене и се консумира веднага.