ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

САЛАТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Салата от печено червено цвекло и козе сирене

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • червено цвекло - 800 г
  • свежо козе сирене - 250 г
  • яйца - 4 броя
  • орехи - 80 г
  • бейби спанак - 40 г
  • маслиново масло - 60 мл

1. Цвеклото се измива добре, слага се в тава и се пече около 60 минути в загрята на 180°С фурна. Охлажда се, обелва се и се нарязва на малки кубчета.

2. Яйцата се сваряват за 8 минути, обелват се и се режат на четири. Орехите се накълцват на едро.

3. Цвеклото се овкусява със сол и маслиново масло, и се аранжира в подходящи чинии. Прибавя се спанакът, поръсва се с парчета свежо козе сирене и накълцаните орехи.

4. Салатата се сервира с яйцата.

Яйца BILLA
Яйца BILLA
Пекан BILLA
Пекан BILLA
Суров микс Специален BILLA
Суров микс Специален BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium