ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

САЛАТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Салата с боб, ябълки и цвекло

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • червен боб от консерва - 400 г
  • ябълка - 1 брой
  • сварено червено цвекло - 2 глави
  • лимон - 1 брой
  • горчица - 1 ч. л.
  • масло от тиквени семки - 1 ч. л.

1. В купа се смесват бобът, нарязаните на филийки ябълка и цвекло, и ситно нарязаният магданоз.

2. Сокът от лимона се изцежда и се налива в стъклен буркан.

3. Към него се прибавят горчицата, солта, пиперът и маслото от тиквени семки. Бурканът се затваря и съдържанието се разклаща добре, за да се смесят всички съставки.

4. Салатата се полива с дресинга, разбърква се и се сервира.

Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Маслиново масло „Екстра върджин“ BILLA
Червен боб BILLA
Червен боб BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium