ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

САЛАТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Салата с риба тон, авокадо и маслини

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • консерва риба тон - 400 г
  • рукола - 120 г
  • авокадо - 2 броя
  • черни маслини (без костилки) - 200 г
  • чери домати - 250 г
  • маслиново масло - 60 мл
  • ябълков оцет - 20 мл

1. Авокадото се разполовява, костилката се отстранява, а месестата част се обелва и се нарязва. Рибата се отцежда, доматите се нарязват.

2. Дресингът се приготвя от маслиновото масло, оцета, сол и пипер.

3. Руколата се подрежда в чинии, прибавят се рибата, авокадото, доматите и маслините. Салатата се полива с дресинга и се сервира.

Винен оцет червен BILLA
Винен оцет червен BILLA
Риба тон парче в собствен сос BILLA
Риба тон парче в собствен сос BILLA
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон парче в маслиново масло BILLA
Риба тон филе BILLA Premium
Риба тон филе BILLA Premium