ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

САЛАТИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Цитрусова салата с авокадо

ПРОДУКТИ

(2 порции)
  • червен грейпфрут - 3 броя
  • авокадо - 2 броя
  • рукола - 120 г
  • червен лук - 1 глава
  • маслиново масло - 6 с. л.
  • ябълков оцет - 2 с. л.

1. Грейпфрутите се филетират. Авокадото се разрязва на две, отстранява се костилката и месестата част се нарязва на филийки. Лукът се нарязва на полумесеци.

2. В купа се разбиват маслиновото масло, оцетът, сол и черен пипер.

3. В друга купа се смесват лукът, филетата от грейпфрут, авокадото и руколата.

4. Поливат се с дресинга и всичко се разбърква. Поднася се веднага.

Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Необработено маслиново масло Екстра Върджин BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Печени бадеми сол BILLA
Печени бадеми сол BILLA