ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ
Тук владетел е желязната лейди - копривата. С още няколко продукта приготвяме полезна, пълна с витамини, ароматна супа.
Има много варианти за минестроне. Общото е, че винаги говорим за гъста супа с паста.. Този път се спираме на моркови, целина, алабаш, към които добавяме пилешко.
Топла, засищаща, с любими продукти, които всички обичаме. Към киселото зеле добавяме наденици и подправяме. Оставете желанието за нещо полезно и вкусно да ви води и се насладете на удоволствието от домашната храна.
Казват, че лучената супа е сред шедьоврите на френската кухня. Уверете се в истинността на това твърдение, като си приготвите вариацията, която ви предлагаме ние.
Ароматът на топла, току-що приготвена супа ни кара да се чувстваме уютно у дома. Рецептата е бърза, супата е картофена, много богата и хранителна – добавяме бекон и уплътняваме със сметана. На финала поръсваме с леко пикантни крутони.
Този път супата, която ви предлагаме е с изкушаващ жълт цвят и специфичен вкус на праз, целина, моркови и куркума. Ако искате да разнообразите трапезата си с нещо различно, това е вашата рецепта.
Тази супа е питателна и различна. Дори би могла да замести основното ви хранене. Приготвяме я със зеленчуци, към които прибавяме наденица и тортелини.