ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

СУПИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Гаспачо с червено цвекло

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • червено цвекло - 1 кг
  • червен лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • краставици - 300 г
  • репички - 250 г
  • винен оцет - 2 с. л.
  • кисело мляко - 200 мл
  • магданоз - 4 стръка

1. Зеленчуците се почистват и се режат на малки парчета. Около 2 с.л. ситно нарязани репички и 1 с.л. ситно нарязани краставици се заделят. Останалите зеленчуци се слагат в блендер, прибавят се солта, черният пипер, оцетът, киселото мляко, налива се 300 мл вода и всичко се разбива до гладка консистенция.

2. По желание ястието се подправя допълнително. Гарнира се със заделените репички и краставици.

Кисело мляко 3.6% BILLA
Кисело мляко 3.6% BILLA
Винен оцет червен BILLA
Винен оцет червен BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium