ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

СУПИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Супа от пресен чесън

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • пресен чесън - 3 връзки
  • прясно мляко - 1.5 ч. ч.
  • зеленчуков бульон - 3 ч. ч.
  • краве масло - 4 с. л.
  • брашно - 3 с. л.
  • магданоз - 0.25 връзка
  • индийско орехче - 1 щипка

1. Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в маслото.

2. Добавя се брашното и след като се запържи и то, се налива малко по малко предварително затопленото мляко. Сипва се бульонът и се оставя да къкри, докато супата се сгъсти.

3. Подправя се с наситнения магданоз, индийското орехче, сол и черен пипер. Супата се сервира поръсена с магданоз.

Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Краве масло Deutsche Markenbutter BILLA
Бяло брашно Тип 500 BILLA
Бяло брашно Тип 500 BILLA
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium