ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

СУПИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Супа с кисело зеле и свинско

ПРОДУКТИ

(8 порции)
  • свински бут - 400 г
  • бекон - 100 г
  • кисело зеле - 200 г
  • лук - 1 глава
  • глава целина - 100 г
  • зелев сок - 300 мл
  • сухи люти чушки - 2 броя
  • дафинов лист - 1 брой
  • чубрица - 0.5 ч. л.

1. Месото се нарязва на кубчета и се слага да ври в 2,5 л вода, заедно с дафиновия лист, лютите чушки и зелевия сок.

2. Прибавят се нарязаните наситно бекон, кисело зеле, целина и лук. Супата се вари 1 час.

3. Накрая се подправя с чубрицата, сол и черен пипер, вари се още 5 минути и се сваля от огъня. Поднася се топла.

Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Бекон BILLA
Бекон BILLA