ВХОД РЕГИСТРАЦИЯ

КАТЕГОРИЯ

СУПИ

ВРЕМЕ ЗА ПРИГОТВЯНЕ

ТРУДНОСТ

Унгарски паприкаш

ПРОДУКТИ

(4 порции)
  • телешко месо - 750 г
  • лук - 500 г
  • чесън - 2 скилидки
  • червен пипер - 1 с. л.
  • картофи - 4 броя
  • доматена паста - 2 с. л.
  • месен бульон - 1 л
  • наситнен магданоз - 1 с. л.

1. Олиото се загрява в тенджера, прибавя се ситно нарязаният лук и се сотира, докато омекне и стане златист. Прибавя се пресованият чесън и нарязаното на кубчета месо. Пържи се, като се разбърква непрекъснато, докато месото покафенее от всички страни.

2. Прибавят се сладкият и лютият пипер, доматената паста, налива се бульонът и се готви приблизително 60 минути.

3. Картофите се обелват, нарязват се на малки парчета и се прибавят в съда. Гулашът се готви още 20–30 минути, докато картофите омекнат. Накрая се прибавя магданозът и ястието се сервира.

Двоен доматен концентрат BILLA
Двоен доматен концентрат BILLA
Пипер зърна BILLA Premium
Пипер зърна BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium
Хималайска сол BILLA Premium